Energetic Transformations

Vild med healing

Jeg har i mange år vidst at jeg ville være healer, men gik langt uden om det, fordi jeg var bange for hvad min familie ville sige. Jeg har efterhånden gennem lang tid været på “rejsen hjem” til mig selv.
Hvad andre folk synes, eller mener er deres valg, og jeg kan jo kun påvirke det, ved at være den jeg er. Jeg kan alligevel ikke ændre andre. Til gengæld er jeg super dygtig healer der gerne hjælper dig. Healing er super effektivt hvis du har lavt selvværd, stress, angst, uro, eller fysiske skavanker. Det gælder også børn, som jeg meget gerne behandler blidt og nænsomt. Jeg har set hvor virksomt det er.
Jeg bor i Køge, hvor jeg har min lille klinik. Du er velkommen til en snak med mig, eller en behandling mob.50492465 mette.fersum@gmail.com Jeg har CVRnr. og det koster 300,- pr. behandling. KH Mette

Skriv kommentar