Energetic Transformations

Udtalelser

Udtalelser efter Energetic Transformations Intuitiv Healing:

5/5
"I dag fik jeg healing af den skønneste Mette Jeg følte mig helt rolig og afslappet under behandlingen, da Mette er rigtig god til at skabe ro og guide. Her flere timer senere har jeg stadig roen, og føler jeg er kommet et skridt videre på min rejse her i livet.
Jeg kan på det varmeste anbefale Mette"
5/5
"Wow… hun kan virkelig noget, Mette er en eminent dygtig healer. Hun er skarp og spot on"

 

“Da du gik i gang med behandlingen kunne jeg straks mærke energierne begyndte at arbejde og der spredte sig en behagelig varme i hele kroppen.

 

Under behandlingen føltes det på et tidspunkt nærmest som en statisk elektricitet rundt om hele mit hoved som fortog sig igen.

 

Mine 2 hovedemner var stress og manglende tillid til andre mennesker – nu har jeg som sagt ligget syg og været på kursus lige siden, så det kan være lidt svært at sige hvad der er sket. (Sygdommen kan jo også være en reaktion, eller jeg er bare blevet smittet af de 2 andre på kurset der var syge)

 

Men jeg føler mit stressniveau er blevet bedre og jeg sover bedre om natten.

Mht tilliden føler jeg ikke der er sket de store ændringer.” Michaela efter behandling hos Birute Svendsen

“Fantastisk  session hos Lea.

 

Det er så vildt hvordan du kan mærke præcis hvor og med hvilke redskaber der skal sættes ind og så er Energetic Transformations energien så vidunderlig lækker – er SÅ total afhængig

 

Tusinde tak Lea for alt hvad du giver mig – energi og inspirationn . Tak” Efter behandling hos Lea Philip

”Jeg har det dejligt efter behandlingen. Jeg er grounded og har en dejlig ro i hele kroppen.

 

Jeg er overrasket over, hvor hurtigt du fik fornemmelsen for, hvad jeg havde brug for, uden vi talte meget sammen.

 

Jeg kommer helt sikkert igen. Tak Dorthe” Efter behandling hos Dorthe Gram

“Under behandlingen følte jeg, at jeg kom helt ned i gear. Som om jeg var langt væk.

 

Jeg havde stort set ingen tanker. Din fine berøring og igangsættelse af energierne fik min fulde opmærksomhed. Det var vældig dejligt.

 

Efterfølgende har jeg følt mig meget afklaret og rolig.

 

Det var en rigtig dejlig oplevelse, tak.” Camilla efter behandling hos Birute Svendsen

“I 16 år har jeg levet med slem OCD, angst og depression. Jeg har gået til mange forskellige behandlinger, psykologer osv. Jeg synes selv, at jeg kender og er god til at mærke mig selv.

 

Men forleden blev bægeret fyldt og jeg fik et angstanfald. Min OCD blussede ekstremt op og jeg kunne ikke få luft. Jeg fik en “akuttid” på briksen, til en omgang Energetic Transformation.

 

Mens jeg lå på briksen, blev min krop skiftevis brændende varm og iskold. Jeg havde, til at starte med, stadig meget svært ved at få luft.

 

Som behandlingen fortsatte, kunne jeg mærke en vis ro flyde gennem mig. Jeg blev utrolig let i kroppen, fik ro på angsten og kunne slappe af – hvilket til sidst endte med at jeg kunne trække vejret ordentligt igen.

 

Behandlingen hjalp mig med at finde jordforbindelsen igen, og her, tre dage efter – har jeg det stadig dejligt. Så tak!” Efter behandling hos Mette Clement

“Kære Lea.

Jeg siger tak for, at du har healet mig. Ved du hvad? Jeg hader at være negativ især at være morgen sur. Jeg kunne ikke rigtig slippe af med det, altså med at være negativ og morgensur i alt for mange år efterhånden.

Nu har jeg endelig fået sindsro og er glad for livet igen.

Når jeg får menstruation plejede jeg at ende i “mørket” og bliver en STAKKELS offer for den onde verden. Jeg fik det slet ikke det psykisk dårligt da jeg fik menses for to dage siden, for jeg har det så godt. Det er dejligt.

Jeg er så glad for endelig at være glad igen. … jeg er optimistisk igen og håber, at jeg en dag kan få rettet op på mit liv igen. Jeg skal nok opleve modgang igen, men det skal nok gå. Kan du have det godt. ❤
Efter behandling hos Lea Philip

“Har modtaget en Energetic Transformations behandling af Helle Pia. Min udfordring var smerter i venstre fod og ankel og ville gerne modtage en lethed.

 

Jeg mærker med det samme et energiflow i hele kroppen. Helle Pia er overalt på en blid og rolig måde. Giver mig tryghed og styrke til at slippe de følelser der er forbundet med smerten i foden.

 

Der er ømhed i lænd og hofte, hvilket Helle Pia ikke har fået fortalt og ondt i hovedbunden, der arbejder hun en del og det slipper i foden.

 

Mine egne følelser bliver i ord, at jeg skal være mere jordbunden og blive ved med at stå fast, slippe usikkerheden om ikke at turde.

 

Den dejligste behandling og kan kun anbefale dette.” Efter behandling hos Helle Pia Thinggaard

“Jeg har lige fået en ny kropsbehandling af Lea. Ved ikke hvad den hed, men det var fantastisk. Lea var hurtig til at stille sig ind på mig, som om hun nærmest kunne mærke, hvor på kroppen jeg havde brug for at blive berørt.

 

Jeg oplevede under behandlingen en utrolig indre lethed, som om jeg svævede. Måske Lea også svævede, i hvert fald opdagede jeg ikke, hvordan hun kunne bevæge sig så let omkring mig. Jeg er spændt på at opleve og mærke kroppen de næste dage.

 

Behandlingen og Lea kan klart varmt anbefales ♥” Dorte Kaasgaard, efter behandling hos Lea Philip

“Jeg ville bare lige sige tusind gange tak for i torsdags, og det du gjorde, er faldet meget mere til ro ikke så meget tankemylder og jeg kan få venstre arm op over hoved med lethed lidt spændinger tilbage men slet ikke som før nu kan jeg holde det ud. Maven er også faldet meget mere til ro. Kroppen stritter ikke mere i alle retninger der er mere samling på den nu.:-):-)” Efter behandling hos Mette Clement

“Under behandlingen oplevede jeg gradvis, at blive dybt afslappet og en følelse af nærvær i hele mig. Følelsen af at genopdage, at jeg er hjemme i mig selv. I forbindelse med afrundingen af sessionen, gjorde Lea mig opmærksom på min styrke. Det bibragte mig en indre balance i forhold til min sårbarhed og hele mig.

 

Sammenfattede oplever jeg Energetic Transformations, som en helt unik behandlingsform, der giver mulighed for genopdage følelsen af at være hjemme i sig selv.” Henriette, efter behandling hos Lea Philip

“Tusind tak for din behagelige behandling forrige onsdag. De første 2 dage efter var jeg meget træt og udmattet, men så kom energien tilbage med stor styrke – og det var jo det, jeg manglede. Tak! 🤗💐🤗

Jeg har allerede anbefalet dig til andre.
Mange hilsener fra Helle” Efter behandling hos Birute Svendsen

“Det er svært at beskrive hvad der skete under behandlingen, da det var meget diffust. Det var en meget blid og behagelig energi, som jeg meget gerne var blevet i meget længere

 

Jeg kan ikke sige at jeg selv kan mærke nogen forandring bagefter, men min mand fortalte at jeg strålede og der helt sikkert var sket en forandring til det gode, selvom han ikke kunne sige hvad det var. Så jeg har sluppet noget og er blevet lettere. Det er vidt den bedste beskrivelse jeg kan komme med.

 

Jeg kan i hvert fald anbefale behandlingen – den var meget blid og dejlig. Tak for den ” Sussan, efter behandling hos Lea Philip

“Hejsa ☺☺ tusind tak for en hyggelig og behagelig behandling i dag …

 

Da jeg kørte hjem fik jeg lidt ondt i hovedet og da jeg kom hjem frøs jeg , men så var jeg klar med masser af energi, så manden sagde at jeg godt kunne køre ind til dig igen i morgen .., griner …

 

Jeg glæder mig i hvert fald til på torsdag kl 11.30 ☺” Efter behandling hos Mette Clement

Udtalelser efter Energetic Transformations Intuitiv Healer Uddannelsen:

 

Efter en fantastisk søndag med undervisning ved Lea er jeg så beriget i min krop og sjæl. At mærke hvordan jeg kan styre energien og heale en anden er fantastisk.

 

Det med ikke at kunne sætte ord på hvad der sker eller regne ud hvad der foregår er noget sjovt noget, men at slippe tanken om at det er mystisk er befriende og så bare VÆRE i lige det der er og sker.

 

Så Energetic Transformations behandler uddannelsen er så meget mig da jeg både leger i energien, følger min intuition OG rører blidt ved et andet menneske hvis klienten er til det.” Mai-Brit Holm Nielsen

“I dag tog jeg første Niveau af Energetic Transformation hos Lea Phillip, og det var en fantastisk kursusdag.

 

Vi fik 3 handlinger selv og gav 2, og jeg må sige, at det var en hel unik oplevelse både at modtage og give.

 

Jeg kan varmt anbefale det. Det er godt for både krop og sind. Jeg følte en helt utrolig tryghed, lethed og varme og ro i hele kroppen, og glæder mig til at give andre mennesker samme oplevelse, tak for i dag Lea.” Jeanette Jensen

“Det var en super lækker og positiv oplevelse. Jeg smilede fra øre til øre og var total tryg og let i både krop og hoved, under første behandling. Jeg var simpelthen lykkelig !!! – det er vist sådan det skal beskrives 😉

 

Da jeg selv behandlede første gang var det sådan lidt akavet og jeg var lidt genert, fordi Lea var der til at guide osv, Men, meget hurtig glemte jeg alt om at Lea var der og at jeg ”nok ikke gjorde det rigtigt eller kunne finde ud af det” – Det flød bare let og ubesværet.

 

Anden gang blev det jo endnu nemmere og jeg ”turde” tro mere på min bevidsthed om hvad klienten havde brug for.

 

Jeg glæder mig til at komme i gang med at afprøve mine magiske evner.” Helle Pia Thinggaard

En fantastisk rejse jeg her er begyndt på ❤❤

 

Havde en super dejlig og lærerig dag i går (søndag) hvor jeg deltog som aspirerende underviser hos Lea😘

 

Lea er et fantastisk menneske men stor potentiale og hjerte på rette sted ❤ en super dygtig og unik underviser som altid får det bedste frem i en👏👍 og hold da op hvor jeg glæder mig til resten af denne rejse sammen med dig😉

 

Et stort og hjertelig tillykke til de nye Energetic Transformations behandler 💐👏 og tak for jeres fantastiske åbenhed for min deltagelse på kurset, det var super lærerigt at følge jer og håber jeg får lov til at møde jer igen 😀

 

Ønsker jer alt det bedste fremover Pia Sørensen