Energetic Transformations

“Uden for mange dikkedarer”

Henriette har beskæftiget sig med energi og selvudvikling i de sidste ca. 27 år.

Hun startede med Martinus og forståelsen af kærlighed.

Og har blandt andet taget grunduddannelsen i NLP

Taget en masse kurser i England indenfor videreudviklingen af Tankefeltsterapi, ift. fødsels

Beskæftiget sig med farveenergi Teosofi, og healing, og meget andet.

Og i august 2017 startede hun på Energetic Transformations Intuitiv Healer Uddannelsen og blev færdig med niveau 3 her i juni 2018.

Jeg spurgte om jeg måtte ringe og spørge hende, hvad hun synes om uddannelsen, og det kan du læse med om lige her:

 

Kan du huske, hvorfor du startede på uddannelsen?

Jeg har jo taget nogle andre forløb ift. at arbejde med energi, eller med healing, og jeg synes bare det her det virkede som en fællesnævner, det var lige som om – det vare bare komprimeret, det forløb ift. til dig, det havde både en lethed og en enkelthed, og på samme måde sådan en lige adgang til energien, på en eller anden måde.

Kan sige lidt mere om, hvad du mener med komprimeret?

Altså, f.eks. jeg synes det energi arbejde jeg har arbejdet med før, det havde en helt anden, sådan hvad skal jeg sige, sådan floffyhed, jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det, men det her virker bare sådan meget mere centreret, eller lige på sagen, det er den enkleste måde jeg kan forklare det på.

 

Det virkede bare direkte. Uden for mange dikkedarer.

Hvordan har du oplevet uddannelsen?

Jeg synes det har været så kompetent og så fint holdt, det er en følelse af på en måde at blive båret igennem uddannelsen, ikke så at man bare slapper så meget af, at man ikke selv skal forholde sig til det.

Der er bare en følelse af at være holdt i det forløb.

Og så har jeg oplevet at det var, if.t. mit liv og det jeg skulle bruge det til, så var der et flow igennem niveau 1 og niveau 2 og ligesådan med 3’eren, det passede sådan helt perfekt, ift. en selv og ift. fjernhealing.

Jeg synes det er så gennemtænkt og jeg synes det er et kompetent forløb.

Jeg synes den her model den er så nem at tage fat på, altså gå direkte til, både ift. At gøre noget helt konkret, hvis man støder ind i en eller anden problemstilling, hvis der er et menneske der gerne vil have noget energi overføring, eller komme i samklang med noget energi.

Det er så enkelt at gå til, det er ikke noget med at skulle huske en masse remser, det er sådan ret basalt.

Og så har det ligesom været synkront ift. at jeg rigtig gerne vil i gang med at give noget fjernhealing og arbejde med det konkret.

Og ift. mig selv, jeg kan mærke at jeg kan genvinde roen, sådan ret hurtigt ved at kalde på energien.

Og jeg tror det er ca. 1 uge siden, jeg har en skøn skøn veninde, hvor hun havde forstrukket noget…hvor jeg gav hende en behandling og hvor jeg bare kan mærke, hold fast hvor ryger der bare meget igennem, og det der med, at bare lige sige det og tilbyde det.

Der er så kort vej fra det og så til at gå i gang.

Og jeg synes det er rigtig rigtig fint at kunne give energien til sig selv også.

så det har egentlig bare været en følelse af at have et værktøj, der bare kan bruges til det hele.

– Hvad vil du sige til dem, der overvejer at deltage på uddannelsen?

Jamen, der er ikke noget at betænke sig på, fordi det rammer, det kan ramme et menneske uanset, hvor man er i sit liv, det har gaven til at det kan gå hen og være en gave uanset hvor man er, så der er ikke noget man behøver holde tilbage for…

Eller overvejelser om; jeg god nok til det? eller er jeg klar til det? eller hvordan og hvorledes, fordi det er man –

Hvis man har en eller anden følelse af, at man skal en eller anden vej med energi, så er det her et fantastisk værktøj.

 

Det jeg synes, der er så fint ved det også, Lea, det er, at det giver sådan en bredere forståelse af energi, og jeg kan mærke at mennesker, der er i en eller anden familie konstellation, eller har dyr, der rammer det ind og kan være sådan et dagligdags-redskab, jeg ved ikke hvordan jeg skal forklarer det bedre, men det er noget, der kan bruge eller omsættes i et hverdagsliv, det er ikke kun, når man er derude et eller andet sted.

Det er ligesom noget man kan bruge helt lokalt i livet.

– Man har det hele tiden ved hånden…

Ja man har så! Ja der er ikke så mange dikkedarer der.

Også det der med at det er ikke sådan at man skal ligge eller stå, eller sidde, eller altså formen kan tilpasses meget enkelt, så det er heller ikke sådan et udstyrsstykke.

– Er der noget andet du vil tilføje?

Altså, der er jo ikke nogen tvivl om, Lea, at det her er en form, der ligesom bærer den nye tid, men hvordan man får formidlet det – men med det mener jeg bare, at det er grundtonen, eller undertonen, eller det er det, der bærer det.

Skriv kommentar