Energetic Transformations

Tak fordi jeg tror på mig :-)

Skrevet af Mette Fersum

Jeg er overhovedet ikke spor vild med SnoopDogg og denne mærkelig musik, men sidste år vandt han en pris og sagde i takketalen: “Last but not least, I want to thank me for believing in me. “I want to thank me for doing all this hard work, I want to thank me for having no days off, I want to thank me for never quitting, I want to thank me for always being a giver and trying to give more than I receive. Fedt, ikke!

Tænk at fejre sig selv ved en takketale. Der kunne vi andre måske lære noget af. Måske skal vi begynde at takke os selv lidt mere, for at være lige præcis som vi er!

Jeg har haft så mange mennesker på min briks i mit lille firma Healeriet i Køge den seneste tid. Hver gang forundres jeg over hvilken kæmpe forskel, der sker når de er færdige hos mig. Folk kommer med tanker om ”jeg er ikke noget værd, jeg kan ikke noget” har stress, depressioner, angst, uro, fysiske smerter, ja alt muligt som fylder ”for meget i hverdagen” og de går herfra med et helt anden ro og balance.

Healing kan hjælpe dig i den retning du er, eller det du har brug for.

Skal jeg hjælpe dig, så giv mig en ring på 50492465 eller send en mail på healeriet@gmail.com Jeg laver både fjernhealing og arbejder her fra min lille virksomhed ”healeriet” i Køge.

 

Prisen er:

Healing i Køge 400 kr. (900,- kr. ved 3 gange) Fjernhealing 300,- kr. på aftalt tidspunkt.

 

2. af mine kunder sagde således til mig:

Wow… hun kan virkelig noget, ”Mette er en eminent dygtig healer” Hun er skarp og spot on” Anette

 

“i dag fik jeg healing af den skønneste Mette” Jeg følte mig helt rolig og afslappet under behandlingen, da Mette er rigtig god til at skabe ro og guide. Her flere timer senere har jeg stadig roen, og føler jeg er kommet et skridt videre på min rejse her i livet. Jeg kan på det varmeste anbefale Mette” Bente.

TAK FORDI JEG FÅR LOV!

 

Skriv kommentar