Energetic Transformations

“særligt om aftenen ved sengetid, er det fantastisk…”

Mette var en af de første til at uddanne sig som Energetic Transformations behandler – og er mindst lige så begejstret for behandlingen som jeg.

“Energetic Transformations energien er helt unik.

Meget kærlig, omsorgsfuld og dybdegående.

Jeg elsker at skabe og lege med alle de forandringer der popper op når jeg behandler, og så er Energetic Transformations behandlingen dejlig let at skabe forandringer med!

Jeg bruger den dagligt, og flere gange om dagen.

Jeg tuner ind i klienten, og følger energierne i hvad kroppen beder mig om.

Jeg arbejder intuitivt med Energetic Transformations energien, og jeg leger og skaber så meget som muligt sammen med klienten.”

Og hendes klienter er enige…

“Jeg ville bare lige sige tusind gange tak for i torsdags, og det du gjorde, er faldet meget mere til ro, ikke så meget tankemylder og jeg kan få venstre arm op over hoved med lethed, lidt spændinger til bage men slet ikke som før nu kan jeg holde det ud.

Maven er også faldet meget mere til ro. Kroppen stritter ikke mere i alle retninger der er mere samling på den nu ☺☺☺
Jeg sender gode tanker og energier til dig.” Tilbagemelding efter en Energetic Transformations behandling v. Mette Clement

 

Mette holder til i Asnæs oppe i Odsherred, hvor hun tilbyder flere forskellige energibehandlinger – du kan finde hende her.

“Fællesbetegnelsen for mine behandlinger er, at de alle hjælper dig med at få løsnet op for fastlåste energier, som måske sidder som ​smerter, søvnløshed, tankemylder og/eller stress.

Mine behandlinger foregår i et tempo, hvor du selv er med hele vejen, og jeg guider dig hele vejen igennem. Alt hvad du er parat til at slippe, hjælper jeg dig med på en blid og omsorgsfuld måde.”

Og er Asnæs langt fra dig, så tilbyder hun også “fjernhealing, og den er også meget dybdegående og skabende.”

Mette er super god til og elsker at arbejde med børn og unge.

 

Her bruger hun Energetic Transformations behandlingen til:

“Særlig sensitive børn, og børn og unge med ADHD og OCD kommer tilbage i deres krop, mærker dem selv, og slipper angst uro og tankemylder.

Klienter med stress og smerter, får sluppet alt den fastlåste energi de bærer rundt på, og mærker en lethed, som giver dem overskud, mindre og slet ingen smerter, og lysten til at arbejde videre med årsagen til deres stress og smerter.

Energetic Transformations åbner op for alle muligheder for at klienterne kan komme tilbage i deres krop, og mærke dem selv. Uanset hvilke udfordringer de har.”

– Hvordan synes du Energetic Transformations behandlingen adskiller sig fra andre behandlinger?

“Letheden i Energetic Transformations behandlingerne.

Jeg bliver som behandler meget let når jeg behandler med denne.

Den giver alle muligheder for at slippe gammelt skrammel i klienten, og den skaber så meget nyt, på en meget omsorgsfuld og kærlig måde.”

Og det er ikke kun klienterne, der nyder godt af behandlingen…

“Jeg bruger også ET på mig selv, selvhealing, særligt om aftenen ved sengetid, er det fantastisk at få en selvhealing.”

Vil du også uddannes i Energetic Transformations energien, så se her

 

 

Skriv kommentar