Energetic Transformations

Lidt om engle og lidt om healing

Skrevet af Mette Fersum

Jeg elsker at være ude i min have især nu, hvor det hele sætter ind med blomstring, og alt lysner op. Jeg ser små skridt på forårets komme hver eneste dag. Det er faktisk dybt fascinerende at lægge mærke til forandringerne.

Lægger du også mærke til forandringer i dig selv? STOP OP – TRÆK VEJRET – LYT – MÆRK

For 1 år siden troede jeg simpelthen ikke på at jeg kunne heale noget som helst, jeg troede slet ikke på mine egne evner. Jow jeg vidste det nok måske godt inderste inde, men derfra til at slippe kontrollen

Jeg er stadig lidt skeptisk, og mit kontrolapparat er der stadig. men jeg øver mig hver dag på at have tillid til at alt er som det skal være.

Der er sket de vildeste forandringer.

Jeg har altid haft det enormt svært med de der engle, og man kunne bede dem om hjælp. Jeg fatter det stadig ikke, men nu bruger jeg dem dagligt.

Jeg hørte en der for nylig sagde. Du kan bede om noget konkret eller du kan bare bede om hjælp. Men det der fangede mig var, da hun sagde: Forestil dig du er er på en restaurant, og tjeneren spørge hvad du vil have at spise?

Bestiller du bare en ret uden at vide hvad du vil have, eller bestiller du måske en burger? Du får hvad du beder om.

Jeg bad om at få en min. 10 klienter til healing, og hvad skete der. Jeg fik så mange henvendelser, så jeg nærmest kan starte helt op som selvstændig. Folk har anbefalet mig vidt og bredt omkring. Jeg får mega meget vildt god feedback, og jeg ser hver gang hvilken kæmpe forskel healingen kan gøre. Jeg er blown away 😊 og evnerne folder sig ud lige som foråret.

Jeg tror det hele handler om at give slip på kontrollen og følge med og se hvad der så sker.

Jeg elsker at være healer, og jeg vil gerne heale dig, hvad enten det drejer sig om dine penge ( tro mig det kan heales, så du får en bedre økonomi) fysiske skavanker af enhver art, angst, uro, rastløshed, stress, vrede, børn med udfordringer , kærlighed osv.

Jeg har kaldt mig firma Healeriet, for det er er jeg kan … magic touch – måske ikke lige over en gang, for der er ingen ”Quick Fix” men jeg ved det virker😊

Du kan ringe til mig på 50492465, indtal besked. Jeg har klinik i Køge, men kan også fjernheale dig. En session koster 325,- KR.

Kærligst Mette

Skriv kommentar