Energetic Transformations

Uddannelsen

Energetic Transformations Intuitiv Healer (ETIH) Uddannelsen

Energetic Transformations er en healings energi, der støtter op om og blander sig med din egen magi og i samklang kan du skabe frihed og lethed.

Vi arbejder ikke lineært, men ud fra vores bevidsthed om hvad der er muligt at åbne op for. Dvs. vi arbejder med at ændre de energier, der er lettest at ændre først for ved at ændre dem, ændrer vi helheden.

Hvis du forestiller dig et spil klodsmajor, så er der nogle brikker, der er lettere at flytte end andre. Det er dem vi starter med.

Behandlingen åbner op for at du kan være mere DIG.

Og på kurset vil du modtage 3 behandlinger og give 2 og dermed få en god fornemmelse for energien og hvad den kan.

 

At åbne for din bevidsthed...

ALLE kan lære denne behandlingsform, da den handler om at tilgå din bevidsthed og intuition. Så det at blive uddannet behandler vil også give dig værktøjer til at navigerer mere bevidst i dit eget liv.

Du vil blive guidet i at tilgå din bevidsthed og det kan kræve øvelse at fin tune den, men allerede efter niveau 1 har du mulighed for at tilbyde behandlinger til venner, familie eller klienter.

Niveau 1

Niveau 1 varer en dag, hvor du vil starte med at få værktøjer til at tilgå din bevidsthed samt indsigt i behandlingen. Herefter vil du modtage en særlig ‘fælles’ Energetic Transformations behandling af Lea Philip, således at du får en fornemmelse for hvordan behandlingen fungerer. Du vil derudover give 2 behandlinger og modtage 2 behandlinger, således at du får en fornemmelse for forskellige energier og behov.

Behandlingen er let at integrere med andre behandlingstyper såsom zoneterapi, KST, massage m.m.

Efter niveau 1 på Energetic Transformations Uddannelsen er du Niveau 1 behandler og vil blive tilføjet Behandlerlisten samt en lukket Facebook gruppe, som du kan bruge til sparring med andre behandlere.

LÆS OM METTES OPLEVELSER MED ENERGETIC TRANSFORMATIONS HER

Prisen på udd. inkluderer udover selve undervisningen:

Overblik over Energetic Transformations Intuitiv Healer Uddannelsen

Niveau 1

På Niveau 1 vil du blive indført i den grundlæggende logik bag behandlingen, får hans-on erfaring med behandlingen og blive introduceret til den energi vi benytter os af.

Niveau 2

På niveau 2 vil du blive guidet til at gå i dybden med bestemte områder, eller problemstillinger din klient måtte have. Derudover vil du få mulighed for at stille alle de spørgsmål, der må være dukket op siden niveau 1.

Niveau 3

På niveau 3 vil du lære fjern-behandling og selv-behandling, samt få tips til din markedsføring.

Generelt

Hvert niveau tager 1 dag, ca. 7 timer, du vil modtage en fællesbehandling til at starte dagen på og fintune din energi med og derudover give og modtage 2 behandlinger. 

Efter hvert niveau vil du modtage diplom og du vælger selv i hvilket tempo du tager uddannelsen i. Hvert niveau vil tillade dig at blive mere fortrolig med energien og åbne mere og mere op for din magi. 

Du skal blot have givet 5 behandlinger imellem hvert niveau.

Hvis du vil opretholde din status som Energetic Transformations behandler skal du hvert 2. år gentage et valgfrit niveau på uddannelsen.

Dette gøres for at holde dig ajour med ændringer i behandlingen og energien, og for at sikre niveauet af udbydere.

Uddannelsen er godkendt med 7 RAB point per niveau hos ZCT = 21 RAB point i alt

(hvis du har brug for RAB point fra andre organisationer, så kontakt mig og jeg vil ansøge der også)