Energetic Transformations

En ny behandling er opstået

Siden jeg var helt lille er jeg blevet introduceret for forskellige modaliteter og behandlinger af min mor Helle Philip, så det har altid været en del af mit liv. Dog havde jeg aldrig troet, at det skulle få stor en del af mit liv, som det er nu. Hvor jeg har min egen virksomhed med behandlinger og uddannelse af andre behandlere, som jeg lever af.

Jeg har siden 2012 undervist i forskellige behandlingsmetoder og på den måde kommet meget tæt på hvordan folk lærer at behandle, hvad der virker og hvad der ikke virker. Og omkring 2014 begyndte en idé til en ny behandling at tage form.

Jeg havde en bevidsthed om, at ALLE er magiske og vi hver i sær har hvert vores at byde ind med og det ville jeg gerne samle i en teknik/behandling.I stedet for at det var behandlingen der er i fokus ville jeg sætte modtageren og giveren i fokus, med deres unikke muligheder for at skabe forandringer.

D. 17. februar 2015 var jeg så til en clairvoyant for at få et andet perspektiv på mit liv og en af de ting jeg havde skrevet på min huskeliste var om jeg skulle gå i gang med at skabe mine egne behandlinger. På det tidspunkt var behandlingen allerede formet i mit hoved, men den var endnu ikke nået ud. Da jeg stillede spørgsmålet tænkte jeg ‘bare hun ikke tror jeg er sindssyg’ og da hun så svarede prompte JA og fortalte der var meget energi på blev jeg lidt paf.

Mig: Skabe mine egne behandlinger?
Clairvoyanten: Ja
Mig: Ja?
Clairvoyanten: Ja, jeg ville gå i gang, altså jo før jo bedre. Der er meget energi på, så jeg ville gøre det.

Derefter begyndte jeg at tilbyde prøvebehandlinger i behandlingen, som endnu ikke havde et navn. Jeg kaldte den Lea’s special behandling og senere Ny Energi behandling, da den handlede om energi og den var ny. Der var masser, der var interesserede i at modtage behandlingen og jeg fik god feedback og blev mere og mere bevidst om hvordan jeg udførte behandlingen, om hvad jeg egentlig gjorde. For jeg var fra starten sikker på det var noget jeg ville undervise i, så jeg blev nød til at kunne videreformidle det jeg gjorde. Derudover blev jeg selvfølgelig bekræftet i, at det ikke kun var noget i mit hoved, men at det også virkede. At det gav modtagen en fornemmelse af ‘at komme hjem i sig selv’ og ‘en følelse af nærvær’ i hele kroppen.

Det har jeg nu brugt 1 års tid på og er nu snart klar til at undervise andre i behandlingen. Jeg har endnu ikke sat det første kursus op, men det kommer inden længe.

 

Skriv kommentar