Energetic Transformations

Det handler om DIN energi

Efter at have været selvstændig i ca. 5 år, er det gået mere og mere op for mig, hvor meget min og DIN SUCCES afhænger af din energi.

Om din villighed til at modtage.

Om din villighed til at have succes.

Om din villighed til at modtage penge.

Om din tro på dig selv.

Så hvis du er selvstændig, eller gerne vil være det, så vil jeg gerne opfordre dig til at kigge ‘indad’, hvis du gerne vil have større succes (hvordan det end ser ud for dig).

 

Det kan være succes for dig er at hjælpe en MASSE mennesker videre på deres vej,

Eller at skabe en masse penge,

Eller kun at arbejde 2 timer om uger,

Eller alle 3,

eller noget helt 5.

Det er ikke det, der er det vigtige her. (Du skal selvfølgelig vide hvad du gerne vil skabe, på et eller andet plan)

Som selvstændig kan vi let blive ‘distraheret’ af alle dem, der fortæller os at DERES VEJ ER DEN RIGTIGE.

At, det er den vej eller metode, der vil fører dig til succes.

Og det kan man sige, er på sin vis også det jeg fortæller dig her – Jeg peger bare indad, i dig selv, i stedet for ud af.

Jeg tror helt sikkert der er nogle markedsførings tricks, der kan gøre livet lettere for dig, MEN hvis du ikke er villig til at modtage frugterne, så virker det ikke.

Uanset, hvad du så prøver.

 

Dem, der får et gennembrud med en bestemt metode, har helt sikkert lige præcis dér været klar til det gennembrud. Måske næsten uanset, hvilken metode de så havde benyttet. De var nemlig klar.

 

Jeg tror også på, at hvis du tror så meget på en andens metode, eller person, så kan det alene give dig succes – Fordi du er villig til at modtage den, baseret på den andens erfaringer.

 

Men bliver du ved med at jagte, og dukker den ikke op – SÅ KIG INDAD.

Se på dine holdninger og blokeringer – hvad er det du ikke tror du fortjener ved succes? Hvad er det, der gør det ‘farligt’?

 

Jeg tror også på, at hvis du får ryddet ud i de holdninger, der blokerer dig, så vil du have lettere ved at skabe succes på andre områder også, fordi det ikke er ‘låst fast’ til en bestemt markedsføringsmetode, men det handler om dit VÆRD.

 

PSSSTTT: Det gælder ALT i livet, ikke kun med din virksomhed og succes – Det gælder også når det handler om kærlighed….

 

På Energetic Transformations Intuitiv Healer Uddannelsen lærer du netop, hvordan du ændrer energien, så der er lettere adgang til “succes”, og at følge DIN egen bevidsthed (ikke alle de andres).

Du kan læse mere om Uddannelsen LIGE HER!

 

 

*****

 

Lige efter jeg havde skrevet dette blogindlæg færdigt sad jeg og kiggede lidt på Facebook – og op kommer en annonce for en, der gerne vil øve dig i Facebook-annoncering og jeg “falder lige i” og tænker: “måske ville det være super godt til mig!?”

Nu siger jeg ikke, at du aldrig skal tage i mod et godt tilbud om hjælp – lige det her var bare et klassisk eksempel for mig, om hvor hurtigt vi kan falde i den fælde.

For jeg ved godt, at når min energi er helt “klar”, så skal der ikke særlig meget til før mine kurser/forløb er fyldt helt op, på ingen tid.

Jeg har set det ske flere gange i mit eget liv, så jeg ved at det er muligt.

Og ja, noget af det handler også om hvad det er du tilbyder, men det er måske 30% af det – de resterende 70% er DIN ENERGI.

Hvad er det for dig, der skal være ‘på plads’ før du er helt KLAR til at skabe den virksomhed (og liv) du drømmer om?

 
Det er forresten et super godt spørgsmål, du kan bruge ift. at modtage bevidsthed – Det kan du læse et blogindlæg om LIGE HER!

 

Vil du have en øvelse du kan bruge til at kigge indad, og ændrer nogle af dine blokeringer med – faktisk helt uden at du behøver vide ‘hvad de handler om’? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her, så sender jeg den med det samme!

Skriv kommentar