Energetic Transformations

Det første Energetic Transformations Kursus

Søndag d. 24. juli 2016 blev det første Energetic Transformations kursus afholdt.

Kursisterne ankom spændte og åbne for hvad dagen ville bringe.

Vi startede med at kigge på hvor magiske vi faktisk er og på hvad der er muligt med Energetic Transformations behandlingen (ALT). Vi kiggede på de forskellige teknikker, der kan benyttes og hvordan vi gør os klar til at udføre behandlingen.

Så lagde de sig alle 3 ind på briksene og jeg gav dem en fælles Energetic Transformations behandling. Jeg fulgte energien og guidede dem samtidigt til at slappe af og frigive alt, der begrænsede dem i livet.

Da de ‘vågnede op’ igen fortalte de på skift hvad de havde oplevet under behandlingen. En havde set billeder af en gammel begrænsning og sluppet den, en havde ligget med et kæmpe smil på læben under hele behandlingen og de havde alle nydt den blide, omsorgsfulde energi ♥

Vi lavede et par øvelser til at forbinde os med hinanden og til at blive bevidst om energien, der er i og omkring os.

Og så blev det deres tur til at give behandlinger til hinanden. Jeg satte dem i gang og sagde “og så tuner i ind på hvad der kan ændres her” – og så var de i gang!

De var så seje til bare at følge energien og ændre energien de steder hvor det var muligt og et bidrag. Så seje at de selv blev helt forbavsede over hvor let de havde ved det.

Vi snakkede lidt mere om behandlingen og om hvordan det var at give og modtage og de var begejstrede.

De fik en ny partner og udvekslede igen behandling og denne gang var det endnu lettere for dem og en fantastisk oplevelse både at give, modtage og observere.

Så stort TILLYKKE til de første uddannede og jeg glæder mig til at følge dem på deres vej med Energetic Transformations behandlingerne ♥

Du kan finde dem under “Find en behandler” her på siden.

IMG_5264

1 Kommentar

  1. Det var en super lækker og positiv oplevelse. Jeg smilede fra øre til øre og var total tryg og let i både krop og hoved, under første behandling. Jeg var simpelthen lykkelig !!! – det er vist sådan det skal beskrives 😉
    Da jeg selv behandlede første gang var det sådan lidt akavet og jeg var lidt genert, fordi Lea var der til at guide osv, Men, meget hurtig glemte jeg alt om at Lea var der og at jeg ” nok ikke gjorde det rigtigt eller kunne finde ud af det ” – Det flød bare let og ubesværet. Anden gang blev det jo endnu nemmere og jeg ” turde ” tro mere på min bevisthed om hvad klienten havde brug for. Jeg glæder mig til at komme igang med at afprøve mine magiske evner.

Skriv kommentar