Energetic Transformations

“Det er her jeg hører hjemme”

Interview med Lone 14 dage efter niveau 1

Jeg har ligesom følelsen af, at det er det her jeg hører hjemme i, og det kan jeg mærke, fordi det er noget jeg rigtig gerne vil fortælle om, det jeg har haft udfordringer med, med noget af det andet jeg har beskæftiget mig med, men det her det kan jeg virkelig, det har jeg lyst til at fortælle andre om. Og kan også ligesom fortælle noget om det, det synes jeg, jeg har haft svært ved med det andet.

Og så er det som om at tingene nemmere kommer op til overfladen, der er ikke denne hersens, hvad hedder det, censur, sådan en indre censur, fordi det var ikke noget jeg sådan arbejder med til daglig, men at det bare lige så stille luller op af, af mavesækken, og så bare op, og så flyver det bare væk. Jeg registrerer sådan lige lidt af hvad det er der sker, og så flyver det bare op, det har jeg mærket.

Og jeg mærker jo også, jeg mærker tingene i kroppen som regel, men det kommer bare lettere op. Det møder ikke lige så meget modstand, når det skal slippe.

Det er en fantastisk energi...

fordi den egentlig et eller andet sted, bare ligger og arbejder indeni, uden at jeg registrerer det. Det vil jeg faktisk sige, at den arbejder med mig, ligesom om den har taget bopæl inde i min krop. Det er sådan egentlig lidt det jeg føler.

Og de her 14 dage hvor jeg har stiftet bekendtskab med det kan jeg bare mærke letheden komme til mig, at det arbejder, sådan helt stille og roligt indvendigt, at den her tunghed, den slipper, fordi det gør jo også at kroppen bliver let og sindet bliver let, og det at tale bliver også nemmere – ikke fordi jeg har problemer med at tale, men ordene de kommer på en anden måde end de har gjort før. Der er ikke brug for så meget tankevirksomhed, inden jeg siger noget – det tror jeg er sådan jeg skal formulere det.

Og det er så fantastisk at opleve – at det også kan være let at være til i livet.

Hvordan var det at være på Niveau 1?

Det var for det første helt fantastisk og der var en rigtig dejlig energi i mellem os alle sammen, og jeg fik en a-ha oplevelse, da jeg kørte hjem i hvert fald, det er helt sikkert, med at nogle af de ting, der har ligget og ulmet i min krop, de kom ligesom op til overfladen, og så kunne jeg egentlig bare se på det som ”nåå er det bare det, der ligger”, altså den her lethed, der kom ind over, i stedet for sådan som det har været for mig i hver fald, at jeg har været tung i mit sind, nærmest, vil jeg sige – Og der kan jeg godt mærke at det blev lettere og det arbejder stadigvæk.

Kan du huske hvordan det var, da du skulle give den første behandling?

Det var spændende, der var også sådan lidt nervøsitet ind over: “Kan jeg nu mærke noget?” Og det må jeg jo kunne på et eller andet plan, for…

...mine hænder, de flyttede sig bare stille og roligt, uden jeg sådan egentlig selv tænkte over hvor jeg ville sætte dem henne...

…de flyttede sig bare og det har de også gjort med de to prøve behandlinger jeg har prøvet.

Vil du fortælle lidt om de to prøvebehandlinger og hvordan det gik?

Det var nogen jeg kendte, og den ene havde fået ondt i halsen og var blevet forkølet, og havde det egentlig ikke ret godt, og havde været til læge og alt muligt, og så skulle jeg op til hende og spise, og så sagde jeg til hende; ”ved du hvad jeg tager lige briksen med, så kan vi prøve det her”, bare sådan… ja, så hun var faktisk min første, og hun kunne ikke som sådan mærke noget under hele forløbet…

...men dagen efter, så havde hun fået det meget meget bedre, så det var rigtig dejligt at høre.

Og så har jeg prøvet en til, som heller ikke kunne mærke noget under selv prøve behandlingen og vi sad og snakkede bagefter, og han fortalte at han mærkede generelt ikke noget, uanset om det var zoneterapi, eller hvad det end var, han havde prøvet igennem, er der ikke noget han har kunnet mærke, og heller ikke noget han kunne referere tilbage til, og han skulle cykle 25km hjem og han havde været lidt hårdt belastet på sine ben i weekenden, og så skrev han tilbage at;

"Noget har det i hvert fald gjort, for mine ben var gode hele vejen hjem”

Så det er… jeg har jo kun fået positive tilbagemeldinger.

Hvad fik dig til at tilmelde dig ETIH uddannelsen?

Det gjorde, at det jeg læste, det sagde mig noget.

Jeg har jo læst så meget inde på Facebook og, men specielt det med energierne og hvordan de arbejder i kroppen, og så blev jeg også tiltrukket af fjernhealing, og ja, der var rigtig mange gode ting, som sagde mig rigtig meget, men jeg tror det hele jeg læste…

...det gik ligesom ind og fortalte mig, at det her, det er noget jeg kan bruge, og min krop vil blive glad for det.

Du kunne mærke bare det?

Ja, jeg kunne mærke det igennem.

Ved du hvad du vil bruge det til?

Ja, jeg kan godt lide at gøre noget for andre, og jeg kan godt lide, hvis jeg kan bidrage til, at der er nogen af deres smerter i kroppen, der kan blive mindre, og så er det selvfølgelig perfekt, at det kan bidrage til at jeg kan tjene en lille smule ekstra – ikke noget jeg vil leve af på den måde, på nuværende tidspunkt, men sådan så jeg måske kan forsøde min tilværelse lidt.

Hvor meget har du ellers beskæftiget dig med ”energi-verdenen”?

Jeg vil tro vi er midt på min rejse, og jeg har stiftet bekendtskab med Bars og Facelift, og Bodyprosessen og så har jeg også prøvet, for en del år siden, at være til noget Reiki – der var jeg inde på et kursus også, men det var i starten, og så Bars har jeg stiftet bekendtskab med her i de sidste års tid, og det har også været rigtig godt for mig, men jeg kan mærke at den energi, der er i ETIH er lettere, den er lettere for mig. Det er i hvert fald det jeg har mærket. 


Er der ellers noget du har lyst til at fortælle?

Det vil jeg jo gerne, for jeg synes jo, at når jeg er inde på ”Vores (magiske) FANTASTISKE morgener”, og det er uanset om det er visualisering, eller fjernhealing, eller om det er noget du fortæller om, så kan jeg mærke hele energien komme igennem til mig, og det synes jeg jo er fantastisk.

Kunne du tænke dig en behandling af Lone?

Lone tilbyder behandlinger i Holbæk, og tager i øjeblikket 250kr. for en behandling.
 

Skriv kommentar