Energetic Transformations

“Jeg har meget lettere ved at finde den rigtige vej for mig”

Et interview med Pia Sørensen

Pia er 50 år, har 2 børn og bor med hendes mand Henrik i Nordjylland, hvor hun arbejder som teamkoordinator og har sin egen klinik.

Pia har været rigtig god til at tvivle på sig selv.

Til ikke at stole på hendes egen bevidsthed.

Jeg mødte Pia første gang til et af mine kurser i januar 2017.

Jeg afslutter altid mine kurser og sessioner, med at sige;
hvis der dukker nogle spørgsmål op, så kontakt mig!

Det er ikke alle, der får det gjort, eller tør gøre det, eller tror på, at jeg mener det…

Men det gjorde Pia.

 

Det er nemlig en af hendes styrker: At hun tør bede om hjælp

Og i de fleste tilfælde var spørgsmålet: “Er det her jeg fornemmer/tænker/gør rigtigt?”

Og svaret var altid JA.

Og jeg siger det også lige til dig; Det du fornemmer er rigtigt.

I april 2017 deltog Pia så på Niveau 1 af Energetic Transformations uddannelsen (som hun lige har afsluttet her i juni 2018).

Og nu er hun allerede snart klar til selv at begynde at undervise i Energetic Transformations!

Her kan du høre mere om Pias rejse til at stole på hende selv:

 

Lyt med på hele interviewet her:

Læs uddrag af interviewet her:

Hvad føler du det har givet dig, at tage uddannelsen?

Jeg har lært rigtig meget om mig selv, jeg har udviklet mig rigtig meget, især på healings-området, men også på min intuition, helt utrolig meget, og fået en meget meget større selvbevidsthed.

Jeg har meget lettere ved at finde den rigtige vej for mig, og jeg har meget nemmere ved, når folk kommer med forskellige ting, så at hjælpe dem videre og guide dem i den rigtige retning.

Den har givet mig rigtig meget tro på mig selv, på, at jeg er god nok, og på, at jeg godt kan – jeg er blevet meget bedre til at lytte til det, der kommer til mig, og stole på, at det er rigtig nok – og være i det – at være i nuet, at vide, at jeg er god nok som jeg er, og ikke skal leve op til alle andres forventninger”

 

Fortæl om din bedste oplevelse med Energetic Transformations energien...

“Det jeg synes er så fedt ved energien, det er når folk kommer ind med ting i deres liv og jeg så virkelig kan være med til at gøre en forskel. De kommer måske og er gået i stå og har måske fået en lidt negativ tilgang til tingene, og når man så virkelig kan få det vendt og de går herfra positive og med nogle redskaber som de virkelig kan arbejde videre med.

Jeg havde blandt andet en klient, som i mange år havde været drænet for energi og virkelig låst fast i en nedadgående spiral, uden overskud – og hvor jeg virkelig kan se, hvordan hun blomstrer op og virkelig får det vendt det, og ja bare har det vildt godt i dag – og kan se nogle andre muligheder nu, og har fået overskud både til manden og til børn, og til hendes arbejde, hvor det havde stået på i mange år, at hun ikke havde haft overskud til det, så det er bare så skønt at se; at hun virkelig har fået livsgnisten tilbage.”

 

Hvad ville du sige til en, der overvejer at tage uddannelsen?

“Jeg vil sige, har man det mindste lyst til at arbejde med det, så skal man gøre det, fordi det er en fantastisk energi at arbejde med, og den giver så meget, både til sig selv  [og til andre]

– så selvom det bare er for sin egen skyld, så skal man bare gøre det, fordi den giver så meget til sig selv, men også til at kunne bruge til andre, også selvom man ikke nødvendigvis lige står og vil åbne en klinik, eller bruge den på den måde, så giver den rigtig meget, som man kan bruge også på sin familie, hvis man har noget der, der har brug for det og den udvikler så meget både fysisk og psykisk.

Så det er helt klart noget jeg vil anbefale folk.”

 

Vil du vide mere om Uddannelsen, så kan du læse mere HER

 
P.S.: Pia holder sit første Niveau 1 (sammen med mig) d. 14. oktober i Hurup.

Skriv kommentar