Energetic Transformations

Hvad er alternativ behandling godt for?

Det korte svar er at alternativ behandling er godt for stort set alt. 

Det kan hjælpe på psykiske såvel som fysiske problemer, såsom; smerter, lavt selvværd, dårligt immunforsvar, stress, vægttab, angst, flyskræk, rygestop og meget mere.

De fleste behandlingsformer kan afhjælpe dig med de samme problematikker og åbne op for ‘de samme’ muligheder.

De har bare forskellige tilgangsvinkler.

Så det det egentlig handler om for dig, er at finde en behandlingsform OG en behandler, som DU kan se kan skabe de forandringer som DU har brug for.

OG der er selvfølgelig behandlinger og behandlere, der målretter sig mere specifikke problematikker.

 

Der behøver ikke være noget “galt” for at gå til alternativ behandling

Vi kan altid skabe mere lethed i livet, uanset om vi synes der er noget “galt” eller ej.

Du skal selvfølgelig være åben for, at livet faktisk kan blive bedre, ellers har du nok ikke den villighed, der skal til for at der kan ske ændringer.

Hvis du bare mener alt er godt og der ikke er noget der kan blive bedre, så vil jeg ikke som sådan anbefale dig en behandling.

MEN hvis du tænker: måske kunne det blive endnu bedre? Hvad mon denne behandler kan åbne op for, eller bidrage med til mig?

Så kan der SAGTENS ske “mirakler” i en session UDEN, at du kom med et egentlig ‘problem’.

 

Skal jeg tro på alternativ behandling for at det virker?

Det er der nok delte meninger om.

Efter min mening (og erfaring), så skal du i det mindste være ÅBEN for muligheden af, at der kan ske forandringer – at det kan gøre en forskel i dit liv.

Hvis du går ind til en session for at bevise det ikke virker, så sker der nok ikke de store ændringer (medmindre du ændrer mening i løbet af sessionen) – En sund skepsis er selvfølgelig altid fin.

I mine behandlinger afhænger det ikke så meget af, om du TROR på, at det virker. Det handler mere om, at du er VILLIG til at VÆLGE forandringer, da det er DIG, der skaber dem. Jeg viser dig ‘bare” at det er muligt og bidrager til at det bliver så let og ligetil for dig at vælge det som muligt.

 

Alternativ behandling: Energetic Transformations

Den behandlingsform du finder her på siden hedder Energetic Transformations. Det er en intuitiv healings teknik, hvor behandleren spotter sig ind i de blokeringer, der måtte være i og omkring dig og løsner op for dem og skaber mere lethed og plads til DIG.

De forskellige Energetic Transformations behandlere har forskellige evner og bruger Energetic Transformations energien i samklang med deres egen “magi”.

Hvis du kommer til en session uden nogen “grund”, så vil behandleren blot spotte ind i din generelle energi her og nu og frigive de blokeringer det er muligt på nuværende tidspunkt.

Find en behandler, der matcher dig her!

 

Hvordan forgår en behandling?

En Energetic Transformations behandling forgår ved, at du først fortæller om der er noget særligt du godt kunne tænke dig en ændring på. Derefter ligger du dig op på briksen (fuldt påklædt), ofte starte du med at ligge på maven, men det kan varierer. Du får tæppe på og behandleren sørger for du ligger godt.

Selv behandlingen baseres på energiarbejde, og alt gøres med blidhed, der er altså ingen hårde tryk, riv, eller press af kroppen.

Du opfordres altid til at sige, hvis der er noget, der mod forventning ikke føles rart, så behandleren kan vælge en anden tilgangsmetode, som passer dig bedre.

I nogle behandlinger er der tavshed under hele behandlingen, måske sover du endda trygt på briksen. I andre tilfælde er der “snak” hele vejen igennem. Det kan være i form at guidede visualiseringer, coaching eller andet, der understøtter behandlingen. Det er dig, som klient, der vælger samtalen til, hvis du ønsker det.

 

Er du selv nysgerrig på at blive uddannet i Energetic Transformations, så kan du læse mere om uddannelsen her.

 

 

Skriv kommentar